Thursday, April 5, 2012

INNER STARSTYLE: satin band snood - OFFWHITE/CREAMY WHITE/WHITISH CREAM RESTOCKED NAVY BLUE, LIGHT ORANGE, TURQUOISE,BLACK RESTOCKED AGAIN!!!+ OTHER COLORS AVAILABLE!!!!

























LIGHT PINK: SATIN AWNING IN  PICTURE LOOKS BRIGHT FUSCHIA PINK.
ACTUAL COLOR IN REAL LIFE IS SOFT MAUVE-LIKE PINK.

 LIGHT ORANGE: SATIN IN PICTURE APPEARS BRIGHT ORANGE.
THE ACTUAL COLOR IN REAL LIFE IS PALE LIGHT ORANGE, LIKE PEACH.




INNER STARSTYLE:

Satin Band snood
RESTOCKED + NEW COLORS AVAILABLE
made of soft, breathable, stretchable mix cotton, with a fashionable and elegant satin band infront, zipper at the back of neck.
Very comfortable, made in Malaysia, therefore made of material that's suitable for our hot humid weather.  Sangat in-trend dan best dan cantik! 
Boleh buat swimming juga ;)
FREE SIZE!!!
RM60 ONLY
(excluding normal poslaju/pos ekspres postage)
all shawls and accessories shown are not included. sold separately.

BLACK (READY/IN STOCK!!!): RESTOCKED AGAIN!!!!
sold: more than 200pcs
available, 
(if sold out to be restocked again soon!!)
BOOKINGS (2 DAYS ONLY): 
 PLS CHECK YOUR EMAIL INBOX/SPAM, MAKE PAYMENT AND SEND PROOF OF PAYMENT TO ME

BLUE DENIM JEANS: OUT OF STOCK-discontinued
cotton stretchable blue denim jeans material with satin band in front.
6 sold
 out of stock
                                                                       

 PURPLENOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!
5 sold,available
open for pre-orders once when out of stock

PURPLE MAGENTA/BURGUNDY: (COLOR MORE LIKE PLUM/MAROON)
NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!
8 sold, available
 open for pre-orders 

LIGHT BROWN:NOW AVAILABLE
16 sold, 1 AVAILABLE


*** new color: DARK BROWN: NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!
6 SOLD, 2 available
also open for pre-orders once when out of stock

***new color GOLD:  NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!
(Sangat sesuai dan cantik untuk bakal pengantin pakai masa akad nikah/pertunangan. 
Atau for casual/formal wear, just match dengan shawl cream/black or  earth tones or shawl dark colors )
7 SOLD, 2 available
open for pre-orders when out of stock

GREY: NOW AVAILABLE!!!VERY VERY LIMITED STOCK!!
22 sold,2 available
open for pre-orders when out of stock

OFFWHITE/CREAM (CREAMY WHITE/WHITISH CREAM):
NOW AVAILABLE!!!VERY VERY LIMITED STOCK!!
(Sangat sesuai dan cantik untuk bakal pengantin pakai masa akad nikah/pertunangan. Atau for casual/formal wear, just match dengan shawl pastel color or shawl contrasting colors )
30 sold,  available
 open for pre-orders once when out of stock

**new colors: LIGHT PINK
out of stock.OPEN FOR PRE-ORDERS
2 SOLD,  out of stock
 TURQUOISE
 NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!!
1 sold, 1 available
NAVY BLUE:
NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!!
3 sold, 2 available. 

LIGHT ORANGE/PEACH 
 NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!!
 2 sold, out of stock. open for pre-orders

NEW COLOR:  PINK BELACAN
 NOW AVAILABLE!!! VERY VERY LIMITED STOCK!!!
1 available

FOR WHOLESALE ORDERS: 10 minimum
buy 70 pcs above to get EXTRA SPECIAL WHOLESALE PRICE!!!

19 comments:

  1. kalo i nak order turqoise ijau and putih bley ker? tapi nak satu jere each..

    ReplyDelete
  2. sorry veesakura, tak buat lah colors tu for now.

    ReplyDelete
  3. i did isi form untuk order color grey. de dapat tak order i?

    ReplyDelete
  4. veesakura, i tak dpt form u. lepas submit form tu bila nampak screen "response o matic want a form like this?" tu, ada bar kat bahagian atas page tu..it will say sending form..tunggu sampai bar tu full dan say complete dan continue baru click continue. ls resubmit ok? thanks dear...

    ReplyDelete
  5. it's ok. dah resubmit and dah dapat reply from u.tgh tgu parcel jer ni.hehehe

    ReplyDelete
  6. ohhh ok dear..i know u yang mana now. hehehe manalah i tahu u yang mana...dah submit form nama lain ;) hehe thanks k :)

    ReplyDelete
  7. Salam,boleh borong ke? Boleh bg quotation? email warna.hidup88@gmail.com Tq! (:

    ReplyDelete
  8. salam..boleh bagi quotation for wholesale but only 10 pieces..plus shipping to Brunei. please email me salwa.idin@gmail.com thank you.

    ReplyDelete
  9. mulhayati: waalaikumussalam. dah email quotation kat u. check yr email k?

    salwa: waalaikumussalam. dan email to u too.

    azida: yes ada lagi. isi form kalau nak order k? thanks ya

    ReplyDelete
  10. salam, saya nak order INNER STARSTYLE:Satin Band snood, color black, 1 pcs. saya ada isi borang, tapi ada problem bila send.

    ReplyDelete
  11. waalaikumussalam kujie. kalau problem, pls email me (shawlcouture@gmail.com) details below:

    Name:

    Address

    Item Code,Color and Quantity

    Your contact number

    Payment method MAYBANK/CIMB/WESTERN UNION (INTERNATIONAL ORDERS)

    Kalau salah satu atau mana2 item yang saya order tiada (If 1/more of the items I ordered is out of stock, please...): Proceed Orders available/Hantar orders yang ada dalam stok sahaja/I WILL CHANGE MY ORDERS TO OTHER AVAIABLE OR IN-STOCK ITEMS/CANCEL MY ORDERS

    Comments/Questions/Lain-lain pertanyaan:

    Email Address:

    ReplyDelete
  12. boleh quote harga inner starstyle untuk borong ke nashaa_az124@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Dear, I nak Satin Band snood black ASAP! Email me ur details i nak buat payment.

    Plz reply asap. I need it. TQ ;)

    ReplyDelete
  14. rRedice, Nurizyan, pls isi form ye...nanti sy balas kat email.tq

    ReplyDelete
  15. salam dear, boleh quote price utk 10 pieces? cikcida@gmail.com.

    Thanks :)

    ReplyDelete
  16. ade lg tak inner starstyle gold

    ReplyDelete
  17. Salam, masih available lagi tak?

    ReplyDelete