Monday, February 21, 2011

INNER NECK BIB- INNER TUTUP DADA DAN SEPARA LEHER SALE!!!

Nak pakai dress/blouse tapi leher baju tu rendah sangat/seksi atau ada low plunging neckline?
Atau nak pakai shawl style Bienda?
Boleh, tutuplah  dada dan separa leher dengan inner neck bib ni. 
Tak payah susah2/panas-panas pakai inner baju.
.
Inilah rupa inner neck bib.
Masukkan kepala sampai ke leher, pastu masukkan je hujung inner neck bib tu
kedalam leher baju tu. Dah, tertutup dah dada tu.





INNER NECK BIB
RM15 EACH
NOW ON SALE RM10 EACH ONLY!!!!!!

Black:sold out
Dark Brown: sold out
Dark Pink: sold out
Light Brown: sold out
Light Pink: sold out
White: sold out

ALL SOLD OUT, THANK YOU VERY MUCH!!!!!!

6 comments:

  1. salam sis..plis open untk ni lgi..sy nak sgt2..:(

    ReplyDelete
  2. salam intan, insyaallah. tapi mungkin kain cotton tshirt la. nanti bila ada i akan update kat fb k...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum.
    Any re-stock?
    Thank you.

    ReplyDelete
  4. Assalamu'alaikum..
    any restock ?
    tq

    ReplyDelete
  5. Ada lagi tak inner neck bib tu? Saya nak.. contact saya 0129508211

    ReplyDelete